Wie zijn we

Sofie en Dimi namen de kwekerij van Jo Bogaerts over in 2020, de dag vóór de corona-maatregelen van kracht werden. Een start die ze nooit zullen vergeten: ze werden onmiddellijk aangespoord om creatief uit de hoek te komen. Het positieve effect is dat ze snel meer bekendheid kregen bij mensen in de omgeving.

Dimi is al meer dan 10 jaar actief in de tuinbouw sector. Ontwerpen van tuinplannen en werken met planten is zijn grote passie. Aanleg van tuinen, onderhoud, ziektebestrijding en bodemkunde behoren tot de favoriete aspecten van de tuinbouw. Het graag delen van kennis leidde tot de vorming van een jong team waarvan Robbe en Elias deel uitmaken. Dimi werd uiteindelijk ook docent tuinaannemer aan de Syntra avondschool.

Sofie heeft ervaring in de logistieke sector en een grote voorliefde voor de natuur in al haar facetten: natuurlijke hulpmiddeltjes, chakra’s, edelstenen en meditatie zijn haar niet vreemd.

Samen willen we van de kwekerij een dynamisch bedrijf maken voor professionele én particuliere klanten. We kunnen daarbij nog steeds rekenen op de steun en 33 jaar ervaring van oprichters Jo Bogaerts en Marie-Paul Carcan.

Van harte welkom op onze kwekerij. We helpen je graag bij het kiezen van planten.

Groeten,
Dimi, Sofie, Robbe en Elias

Hoe kopen ?

Op onze website kan je de catalogus en prijslijst terugvinden. De catalogus beslaat 36 pagina’s en met de functie Ctrl/Command+F wordt de werkbalk Zoeken geactiveerd. Bestellingen kunnen geplaatst worden via het contactformulier of rechtstreeks via e-mail.

Er kunnen natuurlijk ook op de kwekerij planten gekozen, gezocht en ontdekt worden.

Planten komen uitkiezen op de kwekerij

Planten komen uitkiezen kan steeds tijdens de openingsuren. Kom ons even goedendag zeggen op het bureel als je de kwekerij bezoekt. Zo kunnen we je wegwijs maken en een bestellijst meegeven.

Is je plantenkeuze al gemaakt, maar kom je de planten toch graag zelf uitkiezen op de kwekerij, laat ons dit op voorhand weten. Dan printen we etiketten om de gevraagde planten makkelijk terug te vinden op onze velden.

Catalogus 2020-2021
Tarieven voor particulieren

Bestellingen laten klaarzetten

Graag een week op voorhand de bestelling doorgeven, zodat we alles kunnen verzamelen.

Soms zijn niet alle gevraagde planten of variëteiten beschikbaar of hebben we een mooie nieuwe cultivar waar we jullie willen laten van mee genieten. Laat ons daarom weten bij het plaatsen van een bestelling of we bepaalde planten mogen vervangen door gelijkaardige variëteiten.

Bestellingen laten leveren

Neem gerust contact voor de specificaties m.b.t. levering aan huis.

Komen genieten

Al vanaf onze start merken we dat veel wandelaars graag over de kwekerij wandelen. De grote vakken met planten en bloemen scheppen een idyllisch beeld waar veel mensen van genieten.

Kom gerust een kijkje nemen op onze kwekerij en sla een babbeltje met ons als je er zin in hebt.

Contact

Natu-Ral

Frijselstraat 40
1910 Kampenhout

Tel.: 016 65 64 83
info@natu-ral.be